آیا من ملکی را که طبق مبایعه نامه خریده و در اختیار دارم می توانم بفروشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۱ #78649248

اینجانب در مردادسال ۱۳۹۴ یک واحد آپارتمان مسکن مهر را از آقایی خریدم، ایشان هم در اردیبهشت سال ۱۳۹۴ با مدیرعامل شرکت تعاونی که آن بلوک را ساخته بود، با یک زمین معامله کرده بود. همان موقع مدیرعامل شرکت برگ تحویل موقت واحد را هم به آن آقا داده بود که اکنون آن برگ هم در اختیار بنده است. اکنون بعد از ۵ سال که من می خواهم آن واحد را بفروشم آقای مدیرعامل که رونوشت مبایعه نامه ایشان را هم دارم مزاحم می شود و خریداران را پشیمان می کند.
می گویم برو از طریق دادگاه از طرف معامله خودت شکایت کن، این کار را نمی کند و اصلا کاری به طرف معامله خودش ندارد و مزاحم من می شود که من طرف معامله او نبوده ام، آیا من می توانم واحد را بفروشم.وقانونا مشکلی ندارم. چون واحد الان در اختیار من می باشد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هیچ منعی ندارد

با سلام
بلی مانعی وجود ندارد و در صورت مزاحمت شکایت نمایید

با سلام، هبچ منعی بابت فروش و انتقال ملک برای جنابعالی از این جهت وجود ندارد.

با سلام
به محض وقوع عقد بیع شما مالک ملک شده اید و می توانید هرگونه تصرفی در آن بنمایید.
البته ملک چون مسکن مهر است ممکن است فروش آن منع قانونی بر اساس آیین نامه یا بخشنامه دولت را داشته باشد که باید پرس و جو کنید در غیر این صورت می توانید از مزاحم با اثبات مزاحمت شکایت نمایید.

شما می توانید بدون مانع قانونی و شرعی ملک خود را بفروشید و هیچ شخصی نمی تواند مانع شود

شما می توانید از آن آقا مزاحمت شکایت کنید

با توجه به نداشتن سند در اینگونه املاک و شرکت های عمران شهرهای جدید، شما می توانید وکالت محضری به خریدار بدهید تا امور اداری ملک را پیگیری نماید تا از مزاحمت های طرف ثالث خلاص شوید.
ضمنا از مدیر مربوطه هم می توانید به بازرسی شرکت عمران مربوطه شکایت نمایید.