آیا در صورت که دادخواست اعسار بدهم در اجراییه اصلاحی و به اثبات برسد خودرو رفع توقیف می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۸ #78632677

با سلام
اجراییه اصلاحی برای یک چک صادر شده که دارنده چک سال گذشته نیز اجراییه دریافت و مبلغ چک از ضامن گرفته، ایشون رضایت نداده الان خودرو بنده توقیف شده، دادخواستها استرداد لاشه چک بزنم؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر کل بدهی مربوط به چک اعم از اصل و خسارت تاخیر تادیه آن طبقه اجرایی اصلی و اجراییه اصلاحی پرداخت شده باشد دیگر مسئولیتی در قبال دارنده چک از سوی شما متصور نیست میتوانید خودرو خود را آزاد نمائید اما چک را شما نمی توانید پس بگیرید چون وجه آنرا ضامن
شما پرداخت کرده است و حق قانونی ضامن است که چک را پس بگیرد و به عنوان سند طلب علیه شما اقدام کند البته بدون چک هم با مدارک پرداخت که در اجرای احکام است می تواند نسبت به شما اقدام کند.

وقت بخیر، اگر قبلا از ضامن شکایت نموده و طلب خود را کامل دریافت نموده است و دوباره اجرایه به طرفیت شما درخواست نموده میتوانید با رونوشت رای قبلی که از ضامن گرفته موجبات برائت خود را فراهم آورید و از ایشان شکایت استرداد لاشه چک را مطرح نمایید