آیا تاریخ سررسید که گذشته است، مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۲ #78631867

حدود ۳ سال از تاریخ سررسید سفته میگذره، تا الان صبر کردم اما مبلغ سفته رو پس نمیدن. میخوام واخواست کنم، سفته به مبلغ ۶میلیون است:
از کجا اقدام کنم؟
آیا تاریخ سررسید انقدر گذشته مشکلی پیش میاد؟
آیا با توحه به زمان زیادی که از این سفته می گم ذره شامل سود نمیشه. با توجه به اینکه ۶ میلیون سال ۹۴ کجا الان کجا؟؟؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام لطفا به مطالبه وجه در شورای حل اختلاف مطرح نمایید

میتوانید دادخواست مطالبه وجه سفته را بدهید و زمان محاسبه خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست است .

سلام

اگر سفته ها تاریخ معین داشته باشند باید در همان تاریخ واخواست می شدند اگر عندالمطالبه هستند الان هم می توانید واخواست کنید ولی در هر حال گذشت زمان موجب سقوط حق شما نمی شود و حق شما محفوظ است و می توانید دادخواست مطالبه بدهید.

سلام علیکم
با توجه به گذشت مدت مذکور،مدت واخواست نیز گذشتت و شما فقط میتوانید از شخصی که سفته بنام ایشان است وضامن ایشان،اقدام به دریافت وجه سفته نمایید.
ابتدای محل درخواست ،دفاتر ثبت الکترونیکی قوه قضاییه در محل زندگی ایشان است.
موفق باشید