چه حکمی منتظرمه اگر رضایت نگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #78630151

با سلام ببخشید لطفا منو راهنمایی کنید من یکی از مشتری های فروشگاه _______ هستم چند هفته قبل به یکی از شعباتی که همیشه جهت خرید میرم مراجعه میکنم و چند قلم جنس میخرم, خونه متوجه میشم یکی از وسایل نیست ولی پولشو حساب کردن من فردا به فروشگاه مراجعه میکنم و این رو اطلاع میدم اونا بمن میگن چنین چیزی امکان نداره و درخواست میکنم به دوربین نگاه کنن که میگن مسول دوربین نیست وقت اداری بیایید من هم ناراحت میشم که مشتری چند ساله خودشون دروغگو کردن میرم سمت استند و اون جنس که اسپری بدنه ور میدارم جیبم میرم و یه اشتباه که میکنم برای اینکه عصبانیتم ادامه داره اینکار تکرار میکنم از شعبه نزدیک همونجا بعدها که مراجعه میکنم جهت خرید میگیرن منو میگن دزدی کردی منو به زور میبرن اتاق پشتی و کارت بانکیم میگیرن رمزش میگیرن چک میکنن ببینن چقدر پول دارم و مسول فروشگاه بمن میگه یا پنج میلیون پول الان میدی با شکایت میکنم ازت زندان میندازمت دوتا فیلم موجوده که جیبم میزارم شکایت کردن ازم بازپرسی هست پرونده الان از من پنج میلیون پول میخوان چیکار کنم پول بدم رضایت بگیرم یا نه

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا در چنین مواردی که علت تامه جرم برای ارزش مادی یا معنوی مال مسروقه نبوده و مسائل دیگری در بروز آن نقش داشته در صورتیکه سابقه کیفری نداشته باشید مجازات حبس تبدیل به جزای نقدی یا حکم تعلیقی میگردد .

ضمن اهدای سلام و احترام
هرچند که نحوه عملکرد شما قانونی نبوده لذا مطالبه چنین وجهی نیز قانونی نیست اما واقعا با نوشتن پیام امکان ارائه مشاوره صحیح و قانونی فراهم نیست چون نیاز به توضیحات بیشتر و بیشتر جهت درک بهتر مسئله میباشد در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم