با چه عنوانی از مشاور املاک و خریدار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۵ #78627667

اینجانب یک واحد را پیش فروش کردم، قسط آخر توسط خریدار پرداخت نشده، اما بنگاه دار تماس گرفت و گفت پول قسط آخر پیش من است کلید واحد بهش تحویل بده، الان یکسال و نیم سکونت داره و پول قسط آخر را نداده، با چه عنوانی از مشاور املاک و خریدار شکایت کنم و طبق مبایعه نامه باید روزی ۵۰ هزار تومان جربمه شود، ولی الان گفتن فقط اصل پول قسط آخر را می دهند بدون پول جریمه، و من سه نفر شاهد دارم که یکسال نیم داخل خانه سکونت دارند از فیش آب و برق و گاز معلومه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
آپارتمان را تحویل دهید ...

با سلام
دادخواست مطالبه ثمن و خسارت تعهدی علیه خریدار به دادگاه تقدیم نمایید