اگر ساختمان جدیدی در حال ساخت باشد بعضی از خسارات به ساختمان قدیمی قانونا باید جبران شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۰ #78627653

باسلام واحترام؛
در کنار ساختمان ما، ساختمان جدیدی در حال احداث است که باعث بروز ترک های کوچک اما متعدد شده است و دیوار مشرف به ساختمان در حال ساخت خیسیده و گچ های دیوار خراب کرده است طوری که برای تعمیر اگر فقط همان قسمت تعمیر شود رنگ دیوار دو رنگ میشود و درخواست تامین دلیل دادم و کارشناس بازدید کرد وگفت این مسائل طبیعی هستند شما که نباید انتظار داشته باشید ساخت و سازی کنار شما انجام نشود!
آیا واقعا در قانون به این خسارات، طبیعی گفته می شود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، خیر، شما بایستی بر اساس نظریه کارشناس از طریق تامین دلیل، اثبات نمایید که این موارد به دلیل عملیات ساختمان مجاور بوده و خسارت خود را از شورای حل اختلاف یا دادگاه مطالبه نمایید، در ثانی چنانچه نظریه‌ی کارشناسی را به هر علتی قبول ندارید، ظرف مهلت ۷ روز می‌توانید به آن اعتراض کنید، زیرا به هرحال حدوث خسارت وارده بایستی از طریق کارشناس مشخص گردد.

سلام شما می توانید با استفاده از نظریه کارشناس در صورت بروز خسارت اقدام به طرح دعوا و مطالبه خسارت کنید و طبیعی بودن ماجرا مانع مسئولیت همسایه نیست

سلام
شما میتوانید طبق تامین دلیل صورت گرفته دادخواست مطالبه خسارت علیه مالک و سازنده را مطرح و تقدیم دادگاه کنید

جهت تعیین میزان خسارت و ارتباط آن با ساخت و ساز باید درخواست تامین دلیل دهید تا کارشناس بررسی و ارزیابی کند

خیر اگر منجر ب خسارت بر ساختمان شما و دیوارهای آن شود ک مسلما طبیعی نیست و میتوانید خسارت وارده را پس از بررسی کارشناس از مالک ساختمان مذکور مطالبه کنید

بالاخره نظر کارشناس و میزان براورد خسارت از ناحیه وی ملاک شما برای دادخواست مطالبه خسارت می باشد. اگر نظر کارشناس را قبول ندارید بدان اعتراض کنید

با دریافت نظریه کارشناسی از طریق تامین دلیل و تایید حدوث خسارات به دلیل احداث ساختمان مجاور ، امکان مطالبه خسارات وارده از طریق دادگاه یا شورای حل اختلاف وجود دارد .