برای حذف کردن اسم همسرم از شناسنامه باید از دادگاه نامه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۱ #78578838

با سلام.
ایا کتبی نامه بهم میدن یا سامانه ای ارسال میکنن؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر باکره باشید و پزشکی قانونی نامه داده باشد می توانید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

به اداره ثبت احوال مراجعه بفرمایید

با سلام اگر شما باکره باشید و نامه پزشکی قانونی داشته باشید می توانید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و حذف نام همسر را از شناسنامه تان درخواست نمایید.

در صورتی که باکره باشید با حکم طلاق به اداره ثبت احوال مراجعه و حذف نام همسر را درخواست کنید

درود
اگر باکره باشید و پزشکی قانونی نامه داده باشد می توانید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر باکره نباشید بعد از ازدواج مجدد و رضایت همسرتان می توانید نام همسر سابق را حذف کنید.

با سلام
هرگاه فردی ازهمسرش طلاق گرفته باشد با انتخاب همسر دیگرو ثبت رسمی ازدواج و ثبت شدن نام او در شناسنامه‌اش می‌تواند به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست برای حذف نام همسر اول را ارائه دهد.
در صورتی که زوجه بعد از جدایی، مجددا ازدواج نکرده باشد؛ حذف نام زوج از شناسنامه زوجه تنها در صورتی امکان پذیر است که در دوران عقد جدایی انجام شده باشد و دوشیزه بودن زوجه مطابق احکام قضایی و سند طلاق قابل حذف است.

با درود
چنانچه فردی با همسرش متارکه کرده باشد با انتخاب همسر دوم و ثبت رسمی ازدواج و ثبت شدن نام او در شناسنامه‌اش می‌تواند به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست برای حذف نام همسر اول را ارائه دهد.
در صورتی که زوجه بعد از جدایی، مجددا ازدواج نکرده باشد؛ حذف نام زوج از شناسنامه زوجه تنها در صورتی امکان پذیر است که در دوران عقد جدایی انجام شده باشد و دوشیزه بودن زوجه مطابق احکام قضایی و سند طلاق قابل استنباط باشد.
همچنین اگر همسر فردی فوت کند، در صورت ثبت شدن ازدواج، فرد می‌تواند با مراجعه به ادارات ثبت احوال نسبت به حذف نام همسر فوت شده از شناسنامه‌اش اقدام و نام همسر فوت شده را از شناسنامه‌اش حذف کند.