آیا میتوانم مجوز تخریب دیوار ایشان را بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۴ #78568880

با سلام.

اینجانب صاحب زمینی به مساحت ۲۴۰ متر مربع می باشم. اخیرا متوجه شدم که زمین مجاور به میزان حدود سی سانتی متر و به طول شش متر به داخل ملک اینجانب تجاوز نموده و دیوار مغازه ی خود را در داخل زمین من احداث نموده است. با توجه به تمایل اینجانب به بازپس گیری حق خود از طریق مراجع قضایی و شکایت از ایشان، در زمینه های زیر سوال از خدمتتون داشتم:
۱- روند شکایت از ایشان به چه نحوی است و گامهای مختلف این کار به چه صورت است؟
۲-از طریق شورای حل اختلاف این کار صورت می گیرد و یا دادگاه عمومی؟
۳- چه مدت طول می کشد برای صدور حکم قضایی؟
۴- آیا میتوانم مجوز تخریب دیوار ایشان را بگیرم؟ چرا که برای اینجانب، خود اصل زمین به مراتب مهمتر از خسارت آن می باشد.
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا به وسیله تامین دلیل اقدام به کارشناسی نموده و سپس باستناد گزارش کارشناسی دادخواست خلع ید و قلع بنا را مطرح نمایید . در صورت اثبات موضوع در دادگاه و صدور حکم امکان تخریب دیوار یا بنای احداثی وجود خواهد داشت .