پدربزرگ بنده و خواهر و برادراشون در قید حیات نیستن برای پیگیری این موضوع باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #78485583

سلام وقتتون بخیر.
پدربزرگ پدر من در قدیم خان بوده و ده داشته زمینی دقیق نمیدونم چند شعیر یا چند هکتار به اسم مادربزرگ پدری من شده و بعد به اسم پدربزرگ بنده شده و مجدد به اسم مادربزرگ پدر من شده این زمین سند دار هستش و سند دست ما هستش و هیچ کدام از وراث در این سالها اقدام به تقسیم ارث نکردند. در حال حاضر پدربزرگ بنده و خواهر و برادراشون در قید حیات نیستن برای پیگیری این موضوع باید چکار کنیم؟ ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دقیق مشخص نیست که شما می‌خواهید چه چیز را در مورد زمین پیگیری کنید اما اگر شما جزو وراث مالکین باشید می توانید علیه متصرفین زمین دادخواست خلع ید به مطالبه اجرت المثل ایام تصرف تقدیم کنید

ابتدا باید از طریق شورای حل اختلاف ،اقدام به دریافت فرم گواهی انحصار وراثت نموده و متعاقبا به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه نمایید.