آیا امکان دارد دادگاه شهادت آنها رو در برابر ابراء نامه بپذیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۵ #78483476

سلام همسرم طی یک سند عادی ۴۰۰ سکه از ۴۱۴ سکه مهریه خود را ابرا نمود و برادر و عنوی ایشان نیز ذیل سند را به عنوان شاهد امضاء کردند حال که اینجانب به استناد ماده ۱۱۳۳ ق . م دادخواست عدم سازش دادم دو تن از عموهای زوجه بدروغ اقرارنامه ای ثبتی امضا کردند که بنده در قبال ابرا مهریه شرط نمودم که وکالت در طلاق به زوجه بدهم و اگر زمانی جدا شدیم حضانت فرزند مشترک رو به زوجه بدم. صرفنظر از اینکه اصلا چنین شروطی نبوده و اقرار اخبارر به حقی است به نفع دیگری و به ضرر خود و این اقرار نامه کذایی معتبر نیست آیا امکان دارد دادگاه شهادت آنها رو در برابر ابرا نامه بپذیرد؟ چرا که آدمهای بی وجدان هستند و حاضرند شهادت دروغ بدهند. لازم به ذکر است هر ۳ امضاء کننده ابراء نامه دارای تحصیلات عالیه بودند و اگر شرطی داشتند چرا در سند قید نکردند! متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رد یا قبول اینگونه موارد بستگی به صلاحدید قاضی دارد.

با سلام
تشخیص این موارد و قبول شهود بر عهده قاضی هستش
شما میتوانید همین موارد را در دادگاه ذکر نمایید