ملکی را خریده ایم ولی صاحب ملک پشیمان شده، چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #78460752

یه ملک که سندش سه دانگ سه دانگ هست رو خریده ام هنگام معامله یکی از طرفین حاضر شد به همراه سندی که در ان اسم دو نفر شریک بود و شریک بعدی تلفنی اعلام رضایت کرد دو چک در وجه دو صاحب نوشته شد که هر دو فقره پاس شده. الان نفر غایب اظهار پشیمانی کرده تحت این عنوان که من در معامله نبوده و آن را قبول ندارم قرارداد ملک هم کد رهگیری دار است. از نظر قانونی چه شرایطی پیش میاد؟ لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
چک به توسط چه کسی وصول شده است؟
اگر بتوسط شخص پشیمان ، ایشان با دریافت وجه قبول ضمنی معامله را داشته اند
در هر صورت با مطالعه مبایعه نامه و شرایط پیش آمده پاسخ دقیقتری می توان داد.

با سلام
اولا برای این امر بایستی متن مبایعه نامه رویت و مطالعه گردد
دوما اگر شریک دوم مبایعه نامه را امضاء نموده باشد یا رضایت کتبی برای این معامله داده باشد حق فسخ نخواهد داشت
سوما اگر کلیه خیارات را از خود ساقط نموده باشید حق فسخ نخواهد بود