چک ضمانتیم رو برگشت زده؛ دادسرا شکایت خیانت در امانتی که کردم رو رد کرد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۷۰ #78454713

با سلام... به مدت ۴ سال در شرکتی مشغول به کار بودم بعد از جدایی ام از شرکت مربوطه به دلیل عدم رد کردن بیمه ام و ندادن حق و حقوقم شکایت کردم، همچنین از شرکت مربوطه بابت چک ضمانتیم و سفته ی ضمانتیم یک شکایت مجزای دیگه و در واقع شکایت خیانت در امانت کردم، شکایت اولم در اداره ی کار با رای ۵ میلیون و دویست هزار تومن پرداختی به نفع من به اتمام رسید و اونها مبلغ محکوم شده رو به من پرداخت نکردند... اما مورد عجیب جایی بود که شرکت فوق چک ضمانت من رو که متاسفانه در اون عبارت ضمانت رو نزدم دقیقا بعد شکایت خیانت در امانتم برگشت زد... مدارک و شاهد دارم که چک ضمانت بوده... اما اتفاق عجیب جایی بود که دادگاه غیر حضوری برگذار شد و شکایت خیانت در امانت من رو حتی با وجود برگشت زدن چک ضمانتی رد کرد.. آیا میتونم در دیوان عدالت شکایت بکنم؟ هنوز نمیدونم چرا دادگاه حضوری برگذار نشده و چرا رای به نفع شرکتی داده شده که بدهکاره من هست...

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه به دلیل عدم مدارک و ادله کافی مبنی بر ضمانی بودن چک ارایه ننموده اید برای همین شکایت شما رد شده است .
بهتر است در صورت داشتن ادله و شواهد به قرار صادره ( در صورت موجود بودن فرجه قانونی ) معترض باشید

اثبات عدم ضمانت نیاز به مدارک و مستندات دارد ازجمله قید ضمانت در آن با توجه به مورد شما اثبات ادعای شما سخت خواهد بود.

با سلام
اگر در چک و سفته ذکر نشده که برای ضمانت بوده .و در قرارداد کار نیز به آن چک و سفته ضمانت اشاره نشده متاسفانه اثبات امانی بودن آن بسیار دشوار است.
میتوانید روی قرار دادسرا اعتراض بزنید .