منو به اصل پول و سودش محکوم کرد؛ چه اقدامی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۱ #78429549

سلام.
شاکی من از پدر خود در سال ۹۲ به مبلغ ۲۰میلیون چک گرفت و به حساب من واریز کرد. حال بعد از چندین سال از من پول ش رو میخواد در صورتی که من پول ش رو بهش پس دادم. اما شکایت کرد و رای گرفت و منو به اصل پول و سودش محکوم کرد.الان دادگاه مبنا رو چک تلقی کرده و از تاریخ سررسید محاسبه سود کرده در صورتی که ایشان چک رو پاس کرده و به حساب من واریز کرده.مگه نباید در وجه نقد از زمانی سود بهش تعلق میگیره که دادخواست داده باشه. پس چرا الان برای من از سال ۹۲ سودش رو حساب کردن

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر با اظهارنامه از شما در زمان سررسید مطالبه نموده باشد از همان زمان محاسبه می شود. شما باید لاشه چک را در صورت پرداخت به عنوان رسید می گرفتید.

خسارت تاخیر تادیه از زمان درخواست از شما قابل محاسبه می باشد نه از زمان شکایت

احتمالا درآن تاریخ مطالبه شده بوسیله اظهارنامه

با سلام
مستند تاریخ خسارت تاخیر تادیه ، از تاریخ مندرج در چک می باشد .

سلام. سوال شما اشکال دارد. چرا که نفرمودید آیا شما بابت بدهی خود به ایشان چک داده بودید؟ و اگر چک داده بودید بدهی خود را می بایست به حساب می ریختید تا ایشان چک را وصول کند... پس اگر پرداخت گردید به چه طریقی بوده؟ حال اگر مبنا را این بگیرم که نزد ایشان بابت بدهی خود چک دادید مبنای خسارت تاخیر تادیه زمان سررسید یا گواهی عدم پرداخت می باشد. موفق باشید

باسلام اگر مستند ایشان در خصوص مطالبه وجه چک بوده رای درست صادر شده است ولی اگر مستند وی فیش بانکی بوده که به حساب شما واریز شده است در اینصورت از تاریخ مطالبه که می تواند تاریخ اظهارنامه یا تاریخ تقدیم دادخواست باشد خسارت تاخیر در تادیه محاسبه میشود اگر غیر از این موارد رای صادر شده نسبت به ان اعتراض نمایید.