کارگر توانایی کار ندارد، برای جلوگیری از وصول سفته باید چه کرد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۱۸ #78386634

سلام
کارگری ناخواسته و ندانسته یک سفته ۱۰ میلیون تومانی به کار فرما داده و ۳ ما قرار داد کرده با کارفرما و هیچ گونه بیمه ای هم گارگر نشده از طرف شرکت
و حالا کارگر مریض شده و پزشک دستور چند ماه استراحت بدون کار داده و کار فرما سفته را به اجرا گزاشته و کارگر توانایی کار ندارد و مدت زمان قرارداد ۶ماه است که به پایان رسیده وکارگر همه تعهدات خود را انجام داده
حالا باید چه کرد؟
(سفته را کارفرما گرفته وگارگر امضا کرده)

مشاوره حقوقی سفته
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ثابت کنید سفته صرفا جهت حسن انجام کار بوده و قابل وصول نمیباشد

با سلام درخواست استرداد لاشه سفته را از طریق اظهارنامه داشته باشید.

سلام باید ثابت کند که برای امانت و ضمانت کار بوده بهتر است اول اظهارنامه بدهد و توضیح دهد که سفته به صورت امانت یا ضمانت یا هرچیزی که قرار انها بوده ذکر کند

کارفرما حق دریافت سفته از کارگر را نداشته و این سفته فاقد اعتبار است .. از طریق اظهارنامه استرداد سفته را مطالبه نموده و از طریق اداره کار پیگیر حقوق و مزایای خود باشید

سلام . درخواست استرداد لاشه سفته را ابتدا با اظهار نامه و سپس دادخواست مطرح کنید

سلام در صورتی که اثبات نماید جهت حسن انجام کار صادر شده از خود دفاع نماید و استراددسفته را نیز مطرح نماید

سلام
با اتمام قرارداد و تعهد درخواست استرداد لاشه سفته را بدهد