آیا میتونه شکایت کنه و تمام ملک اموال خودشو بدست بیاورد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #78371011

پدر خانواده پولی مبلغ ۱۵۰ میلیون به پسر خانواده تحویل میده که بیا زمینی خریداری کنه ولی پسره خیانت در امانت میکنه ملک بنام خود پسره است و الان اون زمین قیمتش ۱ میلیاد هفتصد میلیون شده و الان این آقا فقط در قبال این کارش اومده ۲۰۰ میلیون چک به خانوادش داده الان با این فقره چک که بنام خود پسره و شاهدین و استشهاد محلی و همون املاکی که این زمین به اینا پیشنهاد داده و خریداری شده هم شاهد ماجرا هست

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه بدین

با سلام
اگر شواهد و مدارکی دال بر اینکه «پدر بعنوان امانت پول را به پسر داده و هدف، خرید ملک برای پدر بوده» وجود داشته باشد، می توان شکایت خیانت در امانت مطرح نمود وگرنه صرفا می توان دادخواست مطالبه وجه داد که آن هم با ۲۰۰میلیونی که داده، بی اثر می شود.