برای تنظیم شرط ها برای ادامه زندگی و ثبت رسمی آن چکار بکنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶ #78368554

با سلام. همسرم بهم خیانت کرده. تصمیم به متارکه داشتم اما میخوام با تنظیم شروطی رابطه مان را ادامه دهیم. برای تنظیم شرط ها برای ادامه زندگی و ثبت رسمی آن چکار بکنیم؟ در مورد مهریه چه شرطی میتونم بزارم؟ بخشش مهریه؟ یا مثلا اگر تکرار شد مهریه حذف میشه؟ یه راهیی راجع به مهریه لطف کنید بهم بگین تا در شرط هام بیارم ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مهریه نمیتوانید شرطی قائل شوید و مثلا تکرار رابطه را به منزله حذف مهریه بدانید . همچنین از آنجا که زوج میتواند در هر زمان اقدام به طلاق نماید اساسا نیازی به تعهدنامه و ..... نبوده و این سند کاربردی نمیتواند داشته باشد . تنها راه ممکن تنظیم سند ابراء مهریه می باشد که زوجه با منتفی نمودن حق دریافت مهریه به زندگی مشترک بازگردد . ولی سعی کنید هر تصمیمی در این خصوص اتخاذ میکنید با اطلاع و دخالت خانواده همسرتان باشد .

سلام و ادب
بهترین روش ممکن (ابراء ذمه) از جانب زوجه میباشد و ترجیحا در دفاتر اسناد رسمی که البته اکثر دفاتر به خاطر مشکلاتی محتمل آتی از این کار اجتناب میکنند و از شما میخوهند یکی از بستگان درجه یک زوجه را همراه خود به آنجا ببرید ولی از لحاظ قانونی بدون هیچ شرطی باید این کار را انجام دهند

با سلام
میتوانید با حضور در دفاتر اسناد رسمی از زوج وکالت حق طلاق را اخذ نمایید
و نیز میتوانید در صورت تمایل ، اموالی از زوج بنام شما انتقال داده شود .
مهریه که در هر زمان و در هر حالت حق شما و قابل مطالبه است