آیا من میتوانم برای این پا درخواست غرامت بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #78346572

درود
من حدودا ۴ ماه فروشنده یک نمایشگاه مبلمان بودم و اخر سال ۹۸ مدیر نمایشگاه تصمیم به بازسازی و تعمیرات نمایشگاه گرفت و قرار شد که من در دوران تعمیرات و بنایی در محل حضور داشته باشم.در حین تعمیرات در تاریخ ۱۲ اردیبهشت در محل کار من از یک طبقه به پایین افتادم و مچ پای من خرد شد و بعد از دو عمل جراحی و پلاتین و حدودا ۶ ماه هنوز من در راه رفتن مشکل دارم و امروز که به محل کار مراجعه کردم به من گفتن که قصد اجاره دادن نمایشگاه را داریم و فکر کار باشم.حالا که من با این پا حتی نمیتوانم راه بروم چطور دنبال کار باشم؟
سوال:آیا من میتوانم برای این پا درخواست غرامت بکنم و کلا راهی وجود دارد که حق و حقوق خودم رابگیرم؟ در ضمن در این مدت ۶ ماه ماهی ۲ میلیون بابت حقوق به من پرداخت شده

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به اداره کار محل خدمت علیه کارفرما شکایت کنید
در صورت تشخیص کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی غرامت دریافت میکنید

بله شما میتوانین شکایت کیفری تسبیب در صدمه بدنی مطرح کنین