آیا خودم به تنهایی می توانم در سامانه ثنا ثبت نام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۲ #78323875

زوجه هستم، برای مطالبه مهریه و نفقه و استرداد جهیزیه وکیل گرفتم.
آیا خودم به تنهایی می توانم توی سامانه ثنا ثبت نام کنم؟
یا حتما باید از ایشون پیگیری و کسب تکلیف کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما خودتان می توانید ابتدا از طریق سایت اقدام به ثبت نام کنید
اما برای تکمیل ثبت نام باید به صورت حضوری تشریف ببرید برای بحث اثر انگشت و امضا
موفق باشید

باید شخصا برای ثبت نام ثنا اقدام نمایید

برای ثبت نام ثنا صرفا حضور شما و همچنین یک شماره تلفن و کارت ملی کفایت میکند

سلام برای ثبت نام ثنا باید شخصا اقدام نمایید .

سلام، خودتون می تونید اقدام کنید، فقط کارت ملی و شناسنامه رو همراه داشته باشید