امکان دارد که بقیه ورثه ادعای مالکیت داشته باشند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۸ #78307564

باسلام
پدر بنده در سال۱۳۶۴ دو قطعه زمین از پدر بزرگم خریدن که در قولنامه مبلغ پرداختی درج شده و ۴ طرف زمین(شمال جنوب شرق و غرب )نیز مشخص شده و در قولنامه درج شده یک قطعه زمین همه و شش دانگ فقط سوال بنده این است که چون در اون زمان ها متراژ دقیق نبوده و تو قولنامه یکی از زمین ها ۱۲۰۰ متر درج شده که متراژ دقیق الان ۱۷۰۰متر است و دیگری ۱۰۰۰متر درج شده که متراژ الان ۱۸۰۰متر میباشد با توجه به شکایت عموی بنده مبنی بر اینکه زمین ها متعلق به تمامی ورثه میباشد و با توجه به قولنامه معتبر ما این ادعا رد میباشد و این اضافه متراژ امکان دارد که بقیه ورثه ادعای مالکیت داشته باشند/؟باتشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این موارد ملاک مبایعه نامه تنظیمی است مگر اینکه خلاف ان ثابت شود
اگر توانستید ادعای خود را اثبات نمایید میتوانید اقدام به اخذ مابقی متراژ نمایید در غیر اینصورت ، مابقی متراز به وراث خواهد رسید

اگر ایرادی به مبایعه نامه وارد نشده باشد موضوع از بحث ارث خارج می باشد . لیکن اگر با استناد به تحدید حدود نتوانید ابعاد زمین را اثبات کنید احتمال احتساب مقادیر مازاد به عنوان ترکه و ارثیه وجود دارد .

سلام
بله چنانچه دلایل کافی داشته باشند درخواست کارشناسی خواهند داد و مراتب دادگاهی را میتوانند پیگیری کنند