گفتند پرونده مختومه شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۲ #78298034

با سلام و خسته نباشید. من یک سال و نیم پیش یک دستگاه خودروی سواری پراید خریدم اما بعد از مدتی فروشنده سند را به نام بنده نزد و من مجبور شدم شکایت کنم بعد از اینکه دادگاه دو بار احضاریه برای ایشان فرستاد ولی او در دادگاه حاضر نشد خلاصه دادگاه رای را به نفع بنده صادر نمود ولی به دلایل شرایت بیماری نتوانستم پیگیر پرونده باشم بعد از بهبودی حالم سراغ پرونده را گرفتم ولی گفتند پرونده مختومه شده ولی رای به نفع بنده صادر شده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید درخواست اجرای بدید اط ریق دادگاه نخستین اجرا می شود

با سلام وقت شما بخیر
با مراجعه به واحد اجرای احکام دادگاه صادر کننده رای درخواست صدور اجراییه نمایید.
قطعا بعد از این مرحله با مراجعه به اداره ثبت اسناد با استعلامات مربوطه سند ملک موصوف به نام شما منتقل خواهد شد.
موفق باشید

در صورت قطعیت صدور اجراییه را درخواست کنید.

در صورتیکه رای به نفع شما صادر و قطعی شده باشد باید درخواست صدور اجرائیه کنید و پس از ابلاغ اجرائیه ، دادگاه شما را به شماره گذاری و دفتر اسناد رسمی معرفی خواهد کرد .

سلام وقت بخیر. باید برای اجرای رای درخواست بدید تا رای اجرا شود