الزام ایفای تعهد مبلغ واریزی پیش خرید آپارتمان هزینه دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #78258390

در مبایعه نامه پیش خرید امتیاز واحد مسکونی مبلغ ۲۳۰ میلیون تومان واریزی تا زمان معامله از طرف فروشنده به حساب شرکت عمران در قسمت توضیحات قرارداد با امضای فروشنده و مشاور املاک و شهود ذکر شده ولی در استعلام ۲۳ میلیون واریزی دارند ( ۸ ماه پس از انجام معامله ) یعنی ۲۰۷ میلیون بدهی دارند ولی فروشنده و مشاور املاک ادعا دارند مبلغ واریزی سهوا ۲۳۰میلیون تومان درج شده و می خواستند ۲۳۰ میلیون ریال بنویسند. دادخواست ایفای تعهد و الزام به تنظیم انتقال قرارداد امتیاز واحد مذکور را در دادگاه حقوقی داده ام. در دادگاه گفتند ۳.۵ درصد ۲۰۷ میلیون اختلاف حساب را باید پرداخت کنید ولی من تقاضای ایفای تعهد طبق توضیحات قرارداد و الزام به پرداخت مبلغ اظهار شده در وجه شرکت عمران را دارم. آیا باید ۳.۵ درصد را به حساب دادگاه بریزم یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سه و نیم درصد از باب هزینه دادرسی است شما می توانید ادعای اعسار نمایید