آیا مشکلی از بابت گرفتن برق برای اینجانب وجود خواهد داشت یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲۱ #78214304

با سلام خدمت وکلای زحمت کش و محترم.
اینجانب برای باغ برای درخواست انشعاب برق به اداره برق مراجعه کردم که گفتند باید اتاق (خانه باغ) داشته باشی که برق داده بشه , بنده هم یک اتاق ۱۵ متری ساختم و بعد به اداره برق مراجعه کردم که مراحل مربوط را در اداره برق طی کردم و بعد گفتند پرونده به جهاد کشاورزی نیز باید ارسال بشه.سوالی که از خدمتتون داشتم این هست که در جهاد کشاورزی چه مراحلی طی خواهد شد و اینکه آیا مشکلی از بابت گرفتن برق برای اینجانب وجود خواهد داشت یا خیر؟ ناگفته نماند که یک خانه باغ ۱۵ متری نیز (بدون مجوز) در باغ موجود هست که بنا به گفته اداره برق که گفته بودند بدون داشتن اتاق برق داده نخواهد شد (اتاق) ساخته شد.

البته از اداره برق به من گفتند که جهادکشاورزی چه جواب مثبت بده چه جواب منفی از تاریخ تنظیم پرونده بمدت ۴ ماه اداره برق موظف هست برق رو به من بدن

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر ساخت خانه در باغ تغییر کاربری محسوب شود باید تخریب کنید.

درود بر شما، دوست عزیز این سوال حقوقی نیست، بایستی از جهاد و اداره برق پیگیر باشید.

سلام
سوال شما حقوقی نیست و جنبه اداری دارد.