آیا اگر از من شکایت کنن باید بهشون هزینه ای پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۳ #78186439

با سلام
من حدود یک سال پیش سر اختلافی در سرویسی که از یک وب سایت خریداری کرده بودم از سامانه نماد اعتماد الکترونیک ازشون شکایت کردم و روند رسیدگی هنوز که هنوزه از سمت اینماد کامل نشده و بعد از یک سال شرکت به من پیام داده که چون ما اطلاعات شما رو نگهداری کردیم ۱ ملیون تومان باید بهمون برای نگهداری تا به امروز بدید و اینکه سرویس بکاپ من از شرکت خریداری نکرده بودم و حتی درخواست نگهداری اطلاعات هم نداده بودم و آیا اگر از من شکایت کنن باید بهشون هزینه ای پرداخت کنم؟
ضمن اینکه داخل قوانینشون نوشته شده مسئولیت نگهداری اطلاعات با مشتری میباشد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت پذیرفتن قوانین و مقررات سایت ملزم به پرداخت خواهید بود

اگر شرایط و مقررات اون شرکت را قبول کردید باید مطابق مقررات شرکت مبالغ خواسته شده را بپردازید

با درود
اگر قوانین سایت را پذیرفته اید، باید بدان پایبند باشید.

بستگی به مقررات و قوانین سایت دارد . اگر در مقررات سایت وظیفه نگهداری اطلاعات به سایت داده شده و در قبال این امر مبلغی به عنوان آبونمان در نظر گرفته شده باشد امکان محکومیت شما به پرداخت متصور میباشد در غیر اینصورت اگر ادعای پرداخت به صورت دفعتاواحده مطرح شده و در مقررات قبلی سایت پیش بینی نشده باشد الزامی به پرداخت ندارید .

شما موظف به پیروی از قوانین سایت هستید

درود
اگر از قوانین اطلاع داشته اید باید پرداخت کنید.