به پدر خود وکالت فروش داده است پدر ایشان نیز وکالت فروش اپارتمان را به مهندس ساختمان داده، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #78164156

من خریدار اپارتمان هستم که کل ساختمان دارای سند مادر می باشد ولیکن هنوز سند اپارتمان صادر نشده است مالک خارج از کشور می باشد و به پدر خود وکالت فروش داده است پدر ایشان نیز وکالت فروش اپارتمان را به مهندس ساختمان داده و مهندس طرف قرارداد من می باشد لطفا نکاتی که باید در نظر بگیرم جهت انجام این خرید را بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مهندس که میخواهند به شما بفروشند و وکالت از مالک رسمی دارند خودشان ملک را از مالک خریده اند و می‌خواهند بفروشند باید قرارداد خرید خود را ارائه و در قرارداد خرید شما به آن اشاره شود
و چنانچه خودشان مالک نیستند و می خواهند به وکالت از مالک رسمی آن را به شما بفروشند باید نام مالک اصلی را به عنوان فروشنده در قرارداد شما بنویسند و تصریح نمایند که به وکالت از او به شما می فروشند و شماره وکالتنامه و تاریخ آن و شماره دفتر خانه را نیز درج نمایند و کپی از وکالت نامه نیز باید به شما بدهند
سایر جزئیات معامله نیز باید دقیقا نوشته شود مانند میزان فروش و زمان تحویل و انتقال سند و نحوه پرداخت پول متراژ آپارتمان و محاسبه کم و زیاد آن و خسارت عدم انجام تعهدات در موقع مقرر

با سلام
اگر مهندس وکیل پدر میباشند لذا شما بایستی جهت معامله و تنظیم سند و سایر موارد قانونی حتما یک برگ کپی وکالت از ایشان را در دست داشته باشید و در صورت امکان کپی را در دفاتر اسناد رسمی برابر اصل نمایید .