بردن آبرو و افشای راز مجازاتش چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۶ #78137711

سلام فردی از من بعلت رابطه دوستانه که داشتیم فیلم مواد مخدر ضبط کرده و در ارتباط با درگیری خانوادگی آبروی من را در محل با افشای راز برده ایشان مرتکب چه جرمی شدند و مجازاتش چیه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به عنوان جرایم رایانه ای با عنوان هتک حیثیت علیه ایشان شکایت کنید

با درود
عمل ایشان دارای وصف مجرمانه است، می‌توانید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکوائیه ای علیه ایشان مطرح نمائید

سلام به اتهام هتک حیثیت رایانه ای از طریق انتشار صوت یا تصویر یا... شکایت کنید

مرتکب تهمت و افترا شده اند و در صورت اثبات موضوع از ۲ تا ۸ ملیون جریمه محکوم خواهد شد

با سلام
ضمن مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی ، نسبت به تقدیم شکایت اقدام نمایید .

باسلام
بر اساس ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه‌ای می گوید؛ هر کس به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، صدا، تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.