باید دادخواست اثبات وقوع بیع داد یا از طریق قانون ثبت سند برای اراضی بدون سند اقدام کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۵ #78127267

سلام مامانم فوت کرده و خونمون رو به خواهر کوچیکم که ۱۵ سالش فروخته
البته داداش و پدر هم فوت کردن
زن داداشم برای مهر و موم و حق ارثش شکایت کرده
برای اینک از وراث خارج بشه خونه
و بصورت رسمی مالک شناخته بشه
خونه های این جا هنه تقریبا قولنامه ای هستن
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سند در زمان حیات مادر به نام خواهر منتقل شده است خانم برادرتان به عنوان مطالبه مهریه نمی تواند ملک مزبور را توقیف نماید

هرشخص تازنده است می تواندهرتصرفی درمال خود بکند.بفروشد صلح کندوقف کند.اگرمادربا داشتن مالکیت برخانه آنرا فروخته .ادعای ارث ازآن منتفی است.

چنانچه خونه مال مادرت بوده به خواهرت فروخته معامله صحیحه
و زن داداشت نمیتونه بابت مهریه ملک قولنامه را بگیره