اطلاع از حضور در جلسه رسیدگی به شکایت گران‌فروشی در تعزیرات

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۹ #78120572

سلام، حدود سه ماه پیش بابت گران‌فروشی در میز خدمت الکترونیک سازمان تعزیرات حکومتی، شکایت ثبت کردم و در اون قید شده که در هفته‌ی آینده، وقت رسیدگی برای پرونده‌ی من تعیین شده. این در حالی هست که هیچ پیامی مبنی بر حضور من برای رسیدگی به پرونده برای من ارسال نشده. حالا من چطور بدونم که نیازی به حضور من برای رسیدگی به پرونده هست یا نه؟ چون شماره تلفنی برای پیگیری این موضوع در سایت تعزیرات پیدا نکردم. با سپاس.

مشاوره حقوقی تعزیرات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام توصیه می شود موضوع را حضوری پیگیری نمایید

با سلام،حضورا موضوع را در مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

باسلام با توجه باینکه شما شاکی بوده اید و ثبت شکایت کرده اید و اظهار شده ظرف یک هفته پیامک جلسه رسیدگی به شما ابلاغ می شود ولیکن پیامکی ابلاغ نمی شود و خیلی بیش از یکهفته می شود نیازمند حضور فیزیکی شما در سازمان تعزیرات بوده حال که این اتفاق نیفتاده حتما بمنظور پیگیری روند پرونده در اسرع وقت به سازمان تعزیرات رجوع کنید موفق باشید.