تنصیف اموال زوج چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۱۵ #78113263

سلام
اگر زوج در عقد نامه شرط تنیف اموال رو امضا نزده باشد، زوجه کارمند باشد و زوجه درخواست طلاق بدهد در این صورت این شرط تنصیف اموال برای زوجه اجرا می‌شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. تنصیف اموال از شروط ضمن عقد قلمداد میشود....

تنصیف اموال از شروط ضمن عقد است...

سلام وقت بخیر
تنصیف جزء شروط ضمن عقد میباشد.

با درود تنصیف اموال از شروط ضمن عقد قلمداد میشود.

سلام ،شرط تنصیف دارایی ،ارائه دادخواست ازطرف مرد باشد.مواقعی که زوجه خواهان طلاق باشد،شرط تنصیف دارایی قابل اجرا نیست.شرایط تحقق تنصیف دارایی ۱- مرد خواهان طلاق باشد۲- دارایی حاصل از زندگی زنا شویی با زوجه باشد ۳- طلاق بجهت تخلف زن از وظایف زناشویی یا سو اخلاق ورفتار اونباشد.

تنصیف اموال از شروط ضمن عقد قلمداد میشود. و درصورت مطالبه این مورد از سوی زوجه، قابلیت اجرا ندارد.

خیر تصنیف اموال به زوجه تعلق نخواهد گرفت