امکان انتقال سند نیست، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۰ #78099462

بهمن ماه سال گذشته با کد ملی خودم در ایران خودرو ثبت نام و برنده شدم یک دستگاه ۴۰۵ و بلافاصله با قولنامه فروختم و دو دست دیگر هم بنظرم فروش رفته امروز از آگاهی با من تماس گرفتن که خودروی شما تصادف کرده و متواری شده ضمن اینکه چون یکی از چکهای ایران خودرو هنوز موعد سر رسیدش نرسیده امکان انتقال سند ممکن نبوده باید چکار کنم من درگیر میشم؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
مبایعه نامه فروش را ارائه کنید و توضیح دهید که خودرو فروش رفته است و متصرف و مالک فعلی شما نیستید

سلام
قولنامه را ارائه کنید مسولیت متوجه خریدار و متصرف است.

با سلام
قانونا تا زمانیکه تعویض پلاک و انتقال قطعی سند صورت نگرفته باشد، شما مالک محسوب شده و بله! درگیر ماجرا هستید... حال باید باستناد قولنامه بی گناهی خود را اثبات نمایید (کم دردسر ندارید...)