چگونه میتوانیم قانونی و قضایی فسخ قرارداد و دریافت اجاره بها بخواهیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #78024582

سلام عرض ادب:
موضوع فسخ قرارداد
بنده یک باب مغاز ه با یکنفر شریک هستم که با شرایط بوجود امده و مسائل قضایی و شرایط متعدد قضایی و صدور رای ها مختلف دادگاه ها با همین شریک مجبور به قبول بعضی از تعهدات شدیم و تمام رای ها صادره از شعبه هایی مختلف چه بدوی و چه قطعی با هم مصالحه کرده و تمام رای ها را هر دو و نفر ثالث استرداد کردیم و تایید مقام قضایی رساندیم.
و یک قرارداد بین خودمان و وکلای طرفین کتبی و شفا گو فتیم و نوشتیم که قسمتی از قرارداد به پشنهاد شریکم و وکیلش قرار شد مغازه در ید تصرف ایشان قرار گیرد و متعد شد که اجاره بها را پرداخت کند.و تعهد کرد هر چه زود تر مغازه مذکور به فروش برسانیم.
سال اول چک یکسال داد که وصول نشد و بعد از ده ماه با شکایت و دستور مقام قضایی مجبور به پرداخت شد که با اجراییه که کشیدم نزدیک یکسال تا وصول چک به طول انجامید.
و هیچ اقدامی برای فروش مغازه انجام نمی دهد. و حتی کار شکنی میکند و به هر نحوی اشکال تراشی میکند تا مغازه را بفروش نرساند .( ممونعت از فروش)
و بعد سه سال هیج اجاره بهای پرداخت نکرده و نمکند و مغازه مذکور تخلیه کرده و باعث ضرر و زیابان فروانی به بنده گردییده است و به تعهدات خود عمل نکرده است ؛نمکند.
با وجود اینکه ایشان وکیل داشته و باید قرداد جوری تنظیم میکرده که هر کدام از طرفین به تعهدات خود عمل نکند قابل فسخ یا ضامن اجراییه داشته باشد و لازم اجرا-بندی یا تبصرهای برای تعهدات قرداد باشد ذکر نکرده اند. کاملا یک طرفه و به نفع خودشان نوشته اند .یک جوری فریب کارانه(تدلیس)
حالا چگونه میتوانیم قانونی و قضایی فسخ قرداد و دریافت اجاره بها بخواهیم.
خواهشا یک راه دقیق و محکمه پسند بفرمایید سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز :
برای ارائه یک راه حل دقیق و محکمه پسند نیاز به مطالعه و بررسی قرارداد و مدارک موجود است . توصیه می شود که با یک وکیل به صورت حضوری مشاوره نمائید . موفق باشید .