در خصوص خانواده مستاجری که باعث مزاحمت برای سایر ساکنین شده اند چه اقداماتی میتوان انجام داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #78008641

سلام
در یک آپارتمان ۲۰ واحدی، همراه با خانواده، ساکن هستم، همسایه طبقه سوم، مستاجری هست که یک پسر حدودا ۱۵ ساله دارند، متاسفانه فرزند این خانواده به هیچ وجه رعایت حال همسایگان را نمی کند، در ساعات مختلف شبانه روز سر و صداهای غیر متعارفی مثل پا کوبیدن، دعوا و فحش های رکیک از منزلشون به گوش می رسه که باعث سلب آسایش همسایگان شده، حتی متاسفانه فرزندشون چند وقت اقدام به ادرار کردن از پنجره میکرد که برای میهمان یکی از ساکنین هم مشکلی ایجاد شد، علیرغم اطلاع به خود مستاجر، پدر خانواده کلیه مسائلی که بهشون گفته میشه رو تکذیب می کنند و مدعی هستند که فرزندشون کاری انجام نداده، به موجر هم اطلاع داده شده اما ایشان هم واکنشی نشون نمی دهند. استشهادی هم از اهالی ساختمان جمع شده و به موجر تحویل شده اما ایشان باز هم واکنشی نشان ندادند و مدعی هستند ساکنین باید خودشان مشکل را حل کنند.
درمانده شدیم.
ممنون میشم راهکار مناسب و سریعی در اختیارمون قرار بدید.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه ب تذکرات لسانی و نوشتاری و اینکه با نوشتن نامه و حضور همه همسایگان ناراضی متاسفانه هیچ اقدامی انجام نداده میتوانید
ازمزاحمت های انجام شده سند تهیه کرده و از مدیر ساختمان و یا صاحب خانه بخواهید اخرین تذکرات را ب شخص بدهند و اینکه میخواهید شکایت کنید
و میتوانید از۱۱۰اصلاع دهید
وبا جمع اوری همه مدراک موجود در هنگام شکایت دستان پر است و به اتهام سلب آسایش و آرامش، از آنان شکایت کنید
به حبس از سه ماه تا یک سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

به نزدیکترین دفتر خدمات قضایی مراجعه وتحت عنوان ایجاد مزاحمت و سلب آسایش شکایت کیفری نموده و بعد از آمدن sms اخذ دستور مقام قضایی به کلانتری محل مراجعه و پیگیری شکایت خود را بنمایید شاید در ابتدا دوندگی داشته باشید ولی بهر صورت به نتیجه خواهید رسید