اگه رضایت بگیرم چی میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۷ #77969894

سلام برای من یک ابلاغیه اومده با موضوع سرقت مستوجب حد. شاکی هم دارم. چند تکه آهن کوچک از مکان متروک برداشتم و الان شکایت کردن. جرمم چیه

مشاوره حقوقی سرقت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگرشرایط سرقت حدی اثبات نشوداگرمجرم شناخته شویدبه سرقت تعزیری محکوم میگردیدکه مجازات کمتری دارد.

بله جرم شما سرقت است لاکن حدی بودن آن نیاز به اثبات خواهد بود که در صورت اثبات دارای مجازات قطع انگشتان دست خواهد بود

درود
سرقت موجب حد باید۱۶ شرط را دارا باشد و معمولا هم ثابت نمی شود ممکن است در صورت احراز به سرقت مستوجب تعزیر محکوم شوید

سرقت شما نمیتواند از موجبات سرقت حدی باشدلذا دادکاه حکم به مجازات تعزیری برحسب مورد و محتویات پرونده خواهدداد

باسلام
مطابق ماده ۲۶۸ قانون مجازات اسلامی جدید و بندهای ذیل آن سرقت در صورتی که تمام شرایط ذیل را داشته باشد موجب سرقت مستوجب حد می گردد

شی مسروقه شرعا مالکیت داشته باشد
مال مسروقه در حرز باشد
سارق مال را از حرز خارج کند
هتک حرز و سرقت مخفیانه باشد
سارق پدر یا جد پدری صاحب مال نباشد
ارزش مال مسروقه در زمان اخراج از حرز معادل چهار و نیم نخود طلای مسکوک باشد
مال مسروقه از اموال دولتی یا عمومی، وقف عام و یا وقف بر جهات عامه نباشد
سرقت در زمان قحطی صورت نگیرد
صاحب مال از سارق نزد مرجع قضایی شکایت کند
صاحب مال قبل از اثبات سرقت سارق را نبخشد
مال مسروقه قبل از اثبات سرقت تحت ید مالک قرار نگیرد
مال مسروقه قبل از اثبات جرم به ملکیت سارق در نیاید
مال مسروقه از اموال سرقت شده یا معضوب نباشد

با توجه به توضیحات موضوع مشمول تعریف سرقت مستوجب حد ( که مجازات ان قطع انگشت دست می باشد) نمیشود.احتمالا به سرقت تعزیری و مجازات حبس محکوم می شوید

شرایط سرقت مستوجب حد از جمله در حرز بودن مال مسروقه و هتک حرز و برداشتن مال از حرز توسط شخص سارق باید محقق شود تا سرقت حدی اثبات گردد.مطابق آنچه در سوال توضیح دادید مشخص نیست ک عنوان سرقت مستوجب حد از کجا آمده؟در ضمن اجرای حد در جرم سرقت مستوجب حد نیاز ب شاکی خصوصی دارد و گذشت شاکی در اینخصوص موثر هست