همسایه ها استشهاد جمع کردن که ایشون اذیت و آزار دارن؛ به نظرتون ارائه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۵ #77951584

با سلام و احترام
من مالک یک واحد آپارتمان هستم که قرارداد اجاره ما یک ماه هست تمام شده ایشان ۱۱ ماه کرایه نداده یکبار اظهار نامه دادم کرایه را پرداخت کن که نکرد در پایان قرارداد هم اظهار نامه زدم که کرایه را بده و خانه را تخلیه کن نه تخلیه کرد نه کرایه داد. قرارداد برای یکسال دیگر تمدید شده بود و ایشان بعد واریز کردن یک ماه کرایه به بهانه های واهی گفت پول رهن را بده می خوام برم که من گفتم باشه من پول ندارم بازدید بده بذار مستاجر پیدا کنم که بازدید هم نداد
در ضمن خانه را سالم تحویل دادم که الان هم رنگ را خراب کرده هم درب ورودی را شکسته.
چند بار هم سقف آب داده درب را باز نکرد تعمیر بشه.
یکبار هم برای من شرخر گرفت که پول را بزور بگیره من نداشتم
حالا دوتا دادخواست دادم شورای حل اختلاف یکی برای تخلیه یکی هم برای خسارت هایی که زده و کرایه های نداد
حالا چند تا سوال دارم :
۱- در جلسه اول بگم که ایشون شرخر گرفته برام و تهدیدم کرده صدای شرخر را ضبط کردم دارم
۲- همسایه ها استشهاد جمع کردن که ایشون اذیت و آزار دارن به نظرتون ارائه کنم؟
۳- در دادخواست فراموش کردم کرایه یک ماه مازاد را درخواست کنم این را چکار کنم؟
۴- کلا استرس دارم چون آدم خیلی شری هست روز دادگاه چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دو مورد اول سوالتون در صلاحیت دادسرا است و ربطی به تخلیه ندارد. سوال سوم اگر جلسه اول رسیدگی صورت نگرفته خواسته مالی خود را افزایش دهید در غیر اینصورت طی دادخواست جداگانه ای ارایه دهید