آیا میشود به این رای اعتراض کرد یا نه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۳ #77882166

با عنایت به مجموع اوراق و محتویات و نظر به اینکه از مفاد اظهارات
شهود فروش خودرو موصوف توسط تجدیدنظر خواه به تجدیدنظر خوانده بر می آید مضافا اینکه مدتی خودرو در تصرف تجدیدنظر خوانده بوده است و اعتراض تجدیدنظر خواه موجه و مدلل نبوده و به گونه ای نیست که به دادنامه تجدیدنظر خواسته خدشه وارد نماید لذا دادگاه تجدیدنظر خواهی نامبرده را مردود تشخیص و به استناد ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی مدنی، دادنامه تجدیدنظر خواسته را عینا تایید می نماید، رای صادره قطعی است.
دوم اینکه بعد از این رای باید چکار کرد برای گرفتن ماشین؟
سوم اینکه اجرت المثل ایام تصرف این ماشین که سمند میباشد و حدود ۲۸ ماه در تصرف بوده چقدر است

با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
رای دادگاه تجدید نظر قابل اعتراض نیست مگر در موارد خاص .در ارتباط به سوال های مطرح چون از مفاد رای دادگاه بدوی اطلاع نداریم پاسخ مناسبی نمی شود ارایه داد.

با توجه به قطعی بودن رای نمی توانید نسبت به آن اعتراض نمایید

با سلام
رای قطعی و غیر قابل اعتراض می باشد .

باسلام رای د ر دادگاه تجدیدنظر قطعی گردیده و غیرقابل اعتراض می باشد.

باسلام
رای صادر شده در مرجع تجدید نظر قطعی بوده و قابل اعتراض نیست

با درود
این رای قطعی است، لکن، اظهارنظر نسبت به سوالات دیگر مستلزم بررسی مستندات می‌باشد و اظهار نظر در این زمینه حرفه ای نمی‌باشد

رای صادره قطعی است و نمیتوان مجددا به آن اعتراض نمود
برای تحویل ماشینتان به اجرای احکام مراجعه کرده درخواست اجرائیه دهید