همسرم رفتارهای مشکوک دارن آیا میتوانم شکایت کنم و حق اشتغالی که بهشون دادم رو کنسل کنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۳ #77870201

زنم مدتیست رفتار مشکوک مثل بی محلی و بی توجحی و بی احترامی به من انجام دهد و تا اعتراض میکنم میگوید همینه که هست اگر نمیخوای طلاق بده و جدیدا کشف کرده ام گوشی و خط دیگری دارد و و چندین اکانت یاهو و اینستا و غیره با نام اشخاص دیگر درست کرده و به من خبر نداده و مخفی نگه داشته و میگوید حق نداری به من شک کنی . و این موارد را با ورود به کامپیوتر خانه متوجه شدم و موضوع خط دوم را از بکاپی که از گوشی خود در کامپیوتر گذاشته بود و یه بار هم گوشی او را تعقیب کردم که خاموش کرد و گفت شبکه خراب شده بود . الان اگر از او شکایت کنم و نتیجه دادگاه مثبت باشد ایا میتوانم طلاق ندهم و حق اشتغالی که به او دادم را باطل کنم ؟ و اگر نتیجه دادگاه منفی باشد ایا من متهم میشوم و محکومیتی بابت بررسی کامپیوتر و شک کردنم هست . دلیل اصلی شک من اونجا شروع شد که روز بعد ان روز همه فایلها را پاک کرده بود و ان خط را هم کد داده هر چی میزنم میگه در شبکه نیست .

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
زوج هرزمان بخواهد میتواند برای طلاق زوجه اقدام کند و برای ممانعت از اشتغال ایشان باید بتونید ثابت کنید که کار ایشون مخالف شان ایشون هست و مانع رسیدگی به مسئولیت های زندگی میشود .