امانت را پس نمیدهد، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۰ #77831950

من دوتا مودم Td lte یکی از شرکت مبین نت یکی از شرکت ایرانسل، به یکی از دوستام داده بود استفاده کنه، حالا هرچی میگم برگردونه این کار رو انجام نمیده، مودم ها دارای سیم کارت هستند و سیم کارتها به نام من است. چطور شکایت کنم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مرحله اول اقدام به مسدودی سیم کارت ها نمایید
در مرحله دوم با ارسال اظهارنامه ای به دوست خود ، ایشان را ملزم به استرداد لوازم امانی نمایید و قید نمایید در صورت عدم استرداد این لوازم از طریق مراجع قضایی برای خیانت در امانت اقدام خواهید نمود

با سلام
ابتدا در این خصوص بهتر است اظهارنامه به ایشان بدهید که مودم ها به ایشان امانت داده اید و ایشان آنها رو به شما مسترد نمیکند.
اگر از مسترد نمودن مودم ها خودداری نمودند میتوانید شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید.
موفق باشید

سلام . اگر رسید امانی ازشون دارید یا اینکه شهودی دارید در ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس در صورت عدم پاسخگویی یا رد مال شکایت خود را مطرح کنید

با سلام. درصورت اثبات می توانید به عنوان جرم خیانت در امانت شکایت کیفری نمایید. و هم اکنون می توانید با مراجعه به خدمات ارتباطی در خواست ابطال سیم کارت هات جهت جلوگیری جرایم دیگری که به نام شما ثبت شود جلوگیری کنید.

مراتب طی یک اظهاریه به ایشان ابلاغ کنید با توجه به مدارک مستندات اگه اقدام نکرد از دادگاه بابت خیانت در امانت اقدام فرمایید

سلام .
ابتدا به کلانتری مراجعه کرده و بعد از تنظیم صورتجلسه اقدام به شکایت علیه آن شخص کنید

باسلام میتوانید به کلانتری مراجعه نمایید و صورتجلسه نمایید و بر علیه آن شخص شکواییه مبنی بر خیانت در امانت تنظیم نمایید