میگن تو چون صاحب ملک هستی؛ همه مال تو هست؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۳ #77806699

با سلام.بنده صاحب یه تفرجگاه یا قهوه خانه تو باغمون هستم که مسافرین زیادی به باغ برا تفریح میایند.که دارای سکو و تخت کنار رودخانه میباشد.چند روز پیش مامورین اطلاعات برا بازدید به باغ اومدن که یه بطری شراب ۲۰۰ سی سی زیر یکی از درختها.و یه وافور در داخل چادر پیدا کردن البته چندتا چادر هم هست که کرایه میدیم برا اقامت شب مسافرین.که بنده رو بازداشت کردن دادسرا برام قرار کفالت گذاشت جمعا ۱۵ میلیون.من گفتم روحم خبر دار نبوده اصلا مال من نیست نمیدونم چه کار کنم اینا فقط میگن تو چون صاحب ملک هستی دیگه همه مال تو هستن.در ضمن مامورین حکم ورود هم نداشتن حالا بعدا شاید یکاری کردن.لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما دلایل کافی جهت اثبات ندارید و قطعا صاحب ملک مورد بازخواست قرار میگیرد

با سلام از یه وکیل مشورت بگیرید