قاضی حرف از صلح و سازش میزند و مرا تحت فشار گذاشته که زوج خودش را درمان میکنه؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۴ #77768444

سلام وقت به خیر قاضی پرونده درخواست پزشک قانونی مراجعه به روانپزشک نموده و مواجهه حضوری صورت گرفت. بعد از گذاشتن کمیسیون پزشکی نتیجه اعلام گردید زوج مبتلا به دو اختلال شخصیت که قابلیت درمان ندارن شده و اختلالات گروه B قرار دارد زوجه در دو پرونده ضرب و جرح او را محکوم کرده و طلاق به خاطر عسر و حرج میباشد اما قاضی حرف از صلح و سازش میزند و مرا تحت فشار گذاشته که زوج خودش را درمان میکنه. من نگران دو فرزند دخترم هستن دیگه چه کارکنم ایا اینکه نوشته در نامه پزشک قانونی که ادامه زندگی دارای مشکلات جدی میباشد کافی نیست و بیماری زوج ریشه ژنتیکی و مغزی و غیرقابل درمان
تو راخدا راهنمایی بفرمایید اجرتان با خدای رحمان.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی سعی داده بین شما صلح و سازش برقرار کنه میتونی قبول نکنی

به نظر می رسد قاضی از باب اصلاح ذات البین سعی در برقراری صلح و سازش ،چنین گفته اند. چنانچه نظر پزشکی قانونی مبنی بر عدم تامین جانی شما و عدم امکان زندگی‌ مشترک باشد ، حکم طلاق صادر می گردد

نگران نباشین رویه آن هستش درنهایت اگر قبول نکردین طلاق میدهد

با سلام‌شما مطابق با خواسته خود عمل کنید و توصیه قاضی یک توصیه اخلاقی است و شما مکلف به ان نمیباشید.

با درود
بستگی به رویه قضات دارد، لیکن نمبتوان اظهار نظر قطعی کرد ایده قاضی شایسته است زیرا پای دو فرزند در میان است. لیکن، ممکن است اگر بدوی به نفع شما رای صادر نشد به تجدیدنظر یا دیوان پس از تجدید نظر، اعتراض نمایید.

درود بر شما
تا شما موافقت نداشته باشید الزام و اجباری به صلح سازش نیست ،در صورت اثبات عسر وحرج قاضی میبایستی رای به گواهی عدم امکان سازش صادر کند

درصورت عدم رای به خواسته ،درتجدیدنظرخواهی استناد به مستندات نمایید