از پرداخت تعمیرات موتورخانه خودداری می کند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۸۳ #77768275

با احترام
در یک مجتمع ۹ واحدی ساکن هستم
با خراب شدن بعضی از تاسیسات موتورخانه و نیاز به تعویض آنها ، مقرر شد مبلغی معین بابت این موضوع توسط همه مالکین پرداخت شود.
یکی از مالکین با بیان این موضوع که به دلیل هزینه چند میلیونی در آپارتمان خود از پکیج استفاده می کند و لوله کشی آب گرم آن را از موتورخانه جدا نموده ، به همین دلیل از پرداخت تعمیرات موتورخانه خودداری می کند.
تا آنجا که اطلاع دارم موتورخانه جزو مشاعات ساختمان بوده و همه باید در هزینه های ایجاد شده شراکت نمایند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود همه ساکنین باید هزینه های مشترک را تقبل نمایند در غیر اینصورت ابتدا از طریق فرستادن اظهار نامه وبعد از در صورت امتناع ازطریق دادگاه میتوانیدایشان را ملزم به تقبل هزینه ی مشترک نمایید

پرداخت بر عهده کلیه ساکنین است ...

سلام به نظر پرداخت بر عهده تمام ساکنین است....

با سلام
تمام ساکنین باید پرداخت نمایند در صورت امتناع از طریق مدیر ساختمان برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید و اگر پرداخت نکرد میتوان از طریق اجراییه ثبتی اموال ایشان را توقیف نمود.

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق مدیر ساختمان از طریق قضایی اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه نمایید.

سلام به نظر پرداخت بر عهده تمام ساکنین است

با سلام
تمام ساکنین باید پرداخت کنند