اگر اجراییه برای چک صادر شود چه کار میشود انجام داد که یکم زمان خرید که مبلغ را فراهم کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #77739713

ایا راهی هست که اجرای حکم به تعویق بیافتد و نتواند حکم جلب بگیرد؟
اعسار بزنم زمانش دوسه ماه میشود؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید ظرف ده روز از تاریخ مندرج در اجراییه اقدام به ثبت دادخواست اعسار نمایید و از این طریق حدود ۴ ماهی زمان ایجاد میشود

سلام
بله با تقدیم دادخواست اعسار، در حدود ۴ ماه قادر به خرید زمان میباشید

سلام، بله دادخواست اعسار تقدیم کنید کمترین زمان دو الی سه ماه هست چون تجدید نظر هم میتونی اعتراض کنی زمان مورد نظر رو میتونی داشته باشی