اجرای طلاق با تعیین پیش قسط مهریه منافاتی با هم دارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #77727389

با سلام و خسته نباشید
گواهی عدم سازش بنده در دیوان تائید شده و تا چند روز اینده ابلاغیه در ثنا قرار میگیرد، دو هفته دیگر پرونده بدوی دارم برای تعیین پیش قسط مهریه. تا یکی دو روز اینده که ابلاغ بدستم رسید بنده به محضر م اجعه مینمایم و انرا ثبت میکنم برای طلاق. اگر در این دو هفته پرونده از دیوان به بدوی نرسد طبیعتا پیش قسط تعیین ممیشود و میافتد برای دو ماه دیگر
حالا سوال بنده این است که اگر پیش قسط تعیین نشود و یا با تاخیر انجام شود و طبیعتا به تجدید نظر میرود
با این حسای ایا محضر صیغه طلاق را جاری میکند یا صبر میکنند که پیش قسط تایید شود و وجوه دیگر هم تقسیط
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر هرکدام روال خود را دارد

با سلام
خیر این دو منافاتی با هم ندارند
هر کدام از پرونده ها روال قانونی خود را طی خواهند نمود .

سلام
اجرای طلاق منوط به مهریه نیست
اگر طلاق توافقی است باید منتظر حکم دادگاه باشید
والا نیاز به تقسط مهریه نیست