میشه به جرم آدم ربایی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #77716617

چند روز پیش دو نفر آقا وارد منزل بنده شده اند و مقداری از وسایل برقی منزل را به همراه همسر بنده ربوده اند هیچ کسی از همسر بنده اطلاع ندارد حتی خانواده و اقوام ایشان تا اینکه پیامکی از سیمکارت همسرم به من ارسال شد مبنی بر اینکه میخواهم ازت جدا بشم و هرچقد تلاش کردم که با ایشان تماس بگیرم موفق نشدم ظاهرا همسرم به اجبار این پیام رو ارسال کرده چون ما هیچ مشکلی با هم نداریم.
حالا سوال من اینه که چکار کنم از چه کسی شکایت کنم آیا میتونم درخواست ردیابی سیمکارت همسرم رو بدم و اینکه آیا آدم ربایی صورت گرفته

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان آدم ربائی،ورود به عنف و سرقت قابل شکایت است

با درود تحت عنوان آدم ربایی و ورود به عنف قابل شکایت است

درود می توانید تحت ادم ربایی و ورود به عنف و سرقت شکایت کنید

شما اقدام به طرح شکایت آدم ربایی و سرقت انجام بدید سیمکارت خانمت ردیابی میشه اگه خانمت با رضایت رفته باشد که آدم ربایی منتفی میشه

شما طرح شکایت ادم ربایی و ورود به عنف و سرقت مطرح کنید . لازم نیست نام مشتکی عنه را ذکر کنید. مقام قضایی اقدامات مقتضی را دستور می دهد