برای گرفتن حق و حقوقش اعم از نفقه و مهریه باید چیکار کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #77715856

باسلام.
شوهر خواهر من چند سالی هست که اصلا به زندگی و زن و بچش اهمیت نمیده. نه خرجی میده نه هزینه لباس و دارو و هرچیزی که وظیفه اولیه یک مرده. ایشون اعتیاد هم دارن و جلو بچه تو خونه استعمال میکنن و اصلا به حرف هیچکس هم گوش نمیدن. در کل تو این ۲ سال فقط نقطه اشتراکشون زیر یک سقف بودنه و هیچ رابطه عاطفی دیگه ای با هم ندارن. تازگیا هم که آقا خیلی راحت اومده به خواهرم گفته که این زندگی بیخوده و بیا توافقی جدا بشیم برو خونه بابات. حالا میخواستم بپرسم خواهر زجر کشیده من برای گرفتن حق و حقوقش اعم از نفقه و مهریه باید چیکار کنه.
باتشکر ازشما.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه شورا یا دادگاه حسب مبلغ... مهریه اجرای ثبت یا دادگاه

سلام
میتوانید باتوجه به عسر و حرج اقدام به طلاق نمایید.در خصوص نفقه و مهریه نیز میتوانید دادخواست خود مبنی بر مطالبه را به دادگاه ارائه نمایید.

سلام
برای مطالبه نفقه و مهریه می توانید دادخواست بدهید

با سلام
توافقی هم میشه انجام داد ولی باید در توافق با زوج برای پرداخت کلیه حق و حقوق زوجه ترتیبی برای پرداخت بدهید
در غیر اینصورت با طرح دادخواست مطالبه نفقه، مطالبه اجرت المثل ایام زندگی مشترک، مطالبه مهریه و همینطور مطالبه نصف دارایی زوج نسبت به مطالبه حق و حقوق زوجه اقدام نمایید
همچنین با استناد به دادنامه محکومیت پرداخت نفقه و با استناد به اعتیاد زوج، نسبت به ثبت دادخواست طلاق از جانب زوجه اقدام نمایید

باعرص سلام
برای گرفتن مهریه از طریق اداره ثبت یا دادگاه و برای گرفتن نفقه اعم از معوقه و جاریه به دادگاه یا شورا مراجعه نمایند.