مگر می شود چند بار برای یک چک اقدام کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۳ #77672023

با سلام،
در پرونده ای چکی که جعل شده بود علیه من اقامه دعوی شد و من در جلسه رسیدگی دادگاه شعبه(A) گفتم که امضای اینجانب نیست و درخواست کارشناس دارم و علیه خواهان هم قبل از رسیدگی بجرم جعل شکایت کیفری کرده بودم، درجلسه وکیل ایشان با مواجهه با برگ شکواییه کیفری علیه موکلش و درخواست کارشناس از طرف بنده پرونده خود را استرداد نمود و ۱۵ روز بعد رای نهایی از دادگاه شبعه(A) که ایشان دادخواست خود را استرداد نموده اند و این حکم تا ۲۰ روز قابل تجدید نظر است دریافت نمودم . حدود ۵ روز بعد از رای دادگاه در شعبه ای دیگر (B) همان چک را از طریق کدرهگیری اقدام و اجراییه دریافت نموده است که در آن شعبه هم مدارکی که دال بر جعلی بودن چک است طی دادخواستی ارائه نمودم و درخواست توقیف اجراییه را تقدیم کردم، برایم وقت رسیدگی از دادگاه شعبه(B) تنظیم و ابلاغ شده است، حال مجددا برایم از همان شبعه قبلی یعنی شعبه(A) که ابلاغیه آماده که پرونده شماره xxxxxxxxx در شعبه (A) مجددا ثبت شد. مگر می شود چند بار برای یک چک اقدام کرد آنهم در همان شعبه قبلی که رای صادر کرده و در ثنای اینجانب بصورت مختومه اعلام شده است؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با عنایت به استرداد دادخواست، حکم قطعی صادر نشده که موضوع دارای اعتبار امر مختومه باشد، لذا اقدام ایشان صحیح است.

موضوع مشمول امر مختومه نبوده است

سلام و ارادت
اینبار با قاضی صحبت کنید که حتما کارشناسی انجام گیرد و جعل اثبات گردد سپس از ایشان شکایت نمایید .

سلام استرداد دادخواست مانعی ندارد لذا اقامه دعوی جدید ثبت نموده است موفق باشید

درود
چون حکم قطعی صادر نشده بنابراین اعتبار امر مختومه ندارد و امکان پذیر است.

با استرداد دادخواست توسط خواهان دادگاه وارد ماهیت دعوی نشده و طرح مجدد دادخواست منع قانونی ندارد؛ درباره توضیح ابلاغیه ها در واقع پس از طرح مجدد دعوی شعبه B به دلیل سابقه رسیدگی پرونده را به شعبه A ارسال نموده و در شعبه جدید پرونده ثبت مجدد شده است.