آیا از نظر قانون ایشان سهمی از این زمین دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۰ #77669200

سلام
پدر بنده که ۲۰ سال پیش فوت شده اند یک قطعه از زمینهای کشاورزی خود را در اختیار دایی بنده می گذارد تا بر روی آن کشت کند (بدون دریافت هیچ گونه وجهی) بعد از فوت داییم پسر داییم نیز با رضایت بنده و بقیه وراث هرسال به کشت زمین ادامه می دهد. و این قضیه حدود ۳۰ سال ادامه داشته است
حدود ۲ ساله که ما از پسر داییم خواسته ایم که دیگر زمین را کشت نکند ولی متاسفانه بدون توجه این کار را ادامه میدهد و خود را مالک زمین میداند

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان هیچ حق یا سهمی ندارند. می توانید دعوای خلع ید یا تصرف عدوانی (بسته به شرایط) علیه ایشان طرح نمایید.

باسلام
اگر مدارک و اسناد بنام پدر مرحوم شما باشد یا مدرکی بر اثبات ادعای خود دارید میتوانید علیه ایشان اقدام و خلع ید ایشان را بخواهید و نیز مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را تقاضا نمایید

خیر ایشان سهمی از زمین نمی برد و بهتر است ابتدائا اظهارنامه ایی مبنی بر رفع تصرفات ایشان از ملکتان را بدهید و مهلت ۱۰ روزه ای بگذارید و در ادامه ذکر کنید که چنانچه به تصرفاتشان پایان ندهند دعوی تصرف عدوانی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرفشان را نسبت به اموالتان در مراجع قضایی مربوطه مطرح می کنید.

با سلام و احترام
خیر. نه تنها حقی از زمین ندارد بلکه باید اجرت المثل ایام تصرف زمین را هم پرداخت کند. می‌توانید خلع ید ایشان را از دادگاه بخواهید