نحوه شکایت از کسی که وسایل قرض گرفته و پس نمیده

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۴ #77606573

سلام، ببخشید من مغازه دارم یکی از همشهری‌هام اومد وسیله برقی ازم قرض گرفته ولی چندین بار زنگ می‌زنم نمیاره، حالا می‌خوام ازش شکایت کنم. مغازم دوربین داره، می‌تونم ازش شکایت کنم؟ چه شکایتی باید کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از ایشان شکایت کیفری یا حقوقی جهت استرداد مال انجام دهید.

سلام وقت بخیر
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید بابت استرداد مال اگر منوط به نتیجه نشد دادخواست حقوقی استرداد مال قرض و یا خیانت ودرامانت شکایت کیفری تنظیم کنید

سلام
ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نموده و درخواست نمایید مال مورد عاریه را مسترد نماید و در صورت عدم اقدام از جانب ایشان شما دو راهکار جهت اقامه دعوا دارید یا به طریق کیفری با عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت نمایید یا به صورت حقوقی دادخواست استرداد مال مورد عاریه را مطرح سازید. مستحضر باشید امکان مطرح نمودن هر دو دعوا به طور همزمان وجود دارد .
موفق باشید

با سلام بدوا اظهارنامه تنظیم و ارسال نمایید سپس شکایت کیفری مطرح نمایید

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید سپس شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

سلام ، ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد ارسال و مال را مطالبه کنید و در صورت عدم اقدام ، با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

با سلام
ابتدا طی اظهار نامه به آدرس ایشان درخواست مطالبه خودرا بابت وسیله ی برقی مطرح نمایید.در صورت عدم توجه وباز پس ندادن وپرداخت نکردن مبلغ قیمت وسیله ،از ایشان شکایت کنید