آیا امکان تقسیط مهریه معوقه به دلیل ازدواج مجدد زوج وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۲ #77567731

با توجه به قسط بندی پرداخت مهریه در سال 95 از طرف دادگاه ( هر سه ماه یک سکه تمام ) و عدم پرداخت 5 سکه ی تمام تا امروز ، پس از مراجعه به دادگاه جهت اخذ حکم جلب اعلام کردند که زوج درخواست ناتوانی در پرداخت سکه ها را به دلیل ازدواج مجدد و عدم تمکن مالی داده است ( ادعای دروغ ) و درخواست پرداخت هر شش ماه یک سکه را کرده.
دادگاه نیز به زوجه اعلام نموده تا اگر مدارکی دال بر تمکن مالی زوج دارد ارائه دهد و در ضمن گفته اند که امکان تقسیط 5 سکه ی معوقه برای زوج نیز میسر می باشد.
حال با توجه به عدم ارتباط زوجه با زوج پس از چند سال و اینکه زوجه امکان ردیابی مال و اموال زوج را ندارد آیا امکان تقسیط معوقه ی مهریه هم وجود دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله وجود دارد

با سلام به کارات قضات به تعدیل اقساط معوقه رای صادر نموده اند. بله امکانش هست.

با توجه به افزایش قیمت سکه امکان اینکه اقساط معوقه نیز مجددا طی دادخواست تعدیل در اقساط مهریه کمتر شود وجود دارد.