مزاحمت همسایه را با چه عنوانی پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۱ #77553189

با سلام
همسایه طبقه چهارم ما مالک هستند و نصف پارکینگ هم برای ایشان هست نصف دیگر برای ما ولی ایشان به جای گذاشتن ماشین ضایعات را در پارکینگ جمع اوری می کند و پشتبام هم همینطور و دور تا دور پشت بام را با ایرانت پوشانده است و قسمتی از پشت بام را محلی برای قراردادن سگ درست کرده و انجا نگهداری میکند و راه پله خودش را هم موکت کرده و به اهالی ساختمان میگوید گفشهایتان رادر بیارید بعد برید بالا و از داخل انباری خود دوربین مدار بسته رو به پارکینگ نصب کرده. با شکایت به شورای حل اختلاف رفتیم و شورا گفت این مسایل به ما مربوط نیس مربوط به دادسرا است.
خواستم بدونم درست میگن؟
و اگر درست میگن شکایت چی بکنم؟
که زودتر به نتیجه برسم؟
و حقوقی می شود یا کیفری؟
مهم برایم نوع شکایت است.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی نسبت به تصرف عدوانی و ممانعت از حق و ساخت بنا بدون مجوز در مشاعات مشترک از ایشان شکایت نمایید

بدوا ازطریق مدیرساختمان پیگیری کنید

سلام دوست گرامی
دادخواست کیفری شما می تواند مبنی بر ممانعت از حق باشد و نسبت به جمع آوری اموری که در مشاعات اقدام به ساخت کرده اقدام نماید

سلام
میتوانید نسبت به اقدامات ایشان از طریق مدیر ساحتمان طرح شکایت تصرف عدوانی و رفع تصرف را نمایید

بسمه تعالی : جهت تغییر کاربری پارکینگ توسط شخص مذکور به شهرداری مراجعه فرمایید ..برای گذاشتن دوربین به مدیر ساختمان و دیگر همسایگان . چنانچه دیگر همسایگان نیز ناراضی از نصب دوربین بودند مدیر ساختمان مستقیما به کلانتری محل مراجعه کنند..............برای آوردن سگ نیز به کلانتری محل زیرا دو مورد آخر جز جرایم مشهود میباشد