فروشنده حق دارد خسارت از من بگیرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۱۴ #77490487

با سلام
من برای خرید یک لپ تاپ اقدام کردم و ۲ میلیون بیانه دادم ولی اصلا لپ تاپ رو خونه نیوردم یعنی اصلا دست بهش نزدم
میخواستم ببینم الان میتونم فسخ کنم و ۲ میلیون رو پس بگیرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فسخ منوطبه تراضی طرفین هست باهاشون صحبت کنید در صورت رضایت میتونید فسخ کنید

برای فسخ نیاز به توافق دارد.

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه ولایحه و....در خدمت شما هستیم
فسخ قرارداد منوط به توافق طرفین میباشد و به صرف استناد به ان امکان پذیر نیست

با احترام بستگی به توافقات شما هم دارد

سلام
فسخ قرارداد منوط به توافق طرفین میباشد و به صرف استناد به ان امکان پذیر نیست

اصولا خیر ولی بستگی به توافقات شما هم دارد

با سلام
اگر اونجا لب تاب را انتخاب کردید و بیعانه دادید و حق فسخ برای خودتان در نظر نگرفتین نمی توانید فسخ کنید باید توافق کنید