آیا ۳۱۴ سکه نصف میشود و یا ۱۱۴ سکه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۶۷ #77482901

سلام وقت بخیر، من برای همسرم ۳۱۴ سکه مهریه کردم که مشروط شده است به ۱۱۴ عدد عندالمطالبه و تا ۳۱۴ عدد عندالستطاعه باشد. حال با توجه به قیمت سکه و عدم توانایی بنده و نیز دوشیزه بودن همسرم، آیا ۳۱۴ سکه نصف میشود و یا ۱۱۴ سکه؟ ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نصف ۳۱۴ سکه به زوجه تعلق میگیرد و ایشان میتواند آنرا از شما مطالبه نماید که تا میزان ۱۱۴ سکه آن عندالمطالبه تلقی میشود .

سلام
زوجه امکان مطالبه کل سکه ها را دارد و اما صرفا نسبت به۱۱۰سکه اجراییه صادر میشود و نکته قابل توجه ان است که حتی در صورت نصف شدن تعداد سکه ها نیز ملاک تعداد کل انهاست

ایشان میتوانند برای همه سکه ها دادخواست مطرح کنند اما با توجه به اینکه دوشیزه می باشند شما در اجرای احکام زمان پرداخت نصف آن را پرداخت میکنید و بعد از قطعیت حکم مهریه و کشیدن اجرا از سوی همسرتان میتوانید دادخواست اعسار نسبت به پرداخت مهریه مطرح کنید و مهریه را برای شما تقسیط می کنند